Optimális röppálya

kecske.jpg

Mindig van kedvenc filmem. Szinte szó szerint tudom - most ezt.

Az egyik jelentben Cloony tanítja Mcgregort; hallott már az optimális röppályáról? Az élete olyan, mint egy folyó. Ha olyan célra hajt, ami nincs megírva, az olyan, mintha árral szemben úszna. A kis Gandi, ha autóversenyző akart volna lenni. Esélytelen. A kis Anna Frank, ha tanítónő akart volna lenni. Ezt benézted Annie. De milliók szívét és elméjét dobogtatod meg. Ismerje fel, mi a sorsa, és a folyó odasodorja. Néha az életesemények segítenek eligazodni.

Régi barátom hívott, találkozzunk. Beszélgetünk. Nem mennek túl jól a dolgai - mostanság. Akadályokba ütközik. Persze, ha a szabadság házában a Szaturnusz áll éppen - szólal meg bennem az asztrológus - nem mindig könnyű, csak azok mennek, amire igazán tudsz koncentrálni. Abban viszont mesteri szabadságot tudsz elérni.

Szóval próbálom elmondani, szerintem hol van a kutya elásva. Amikor nincsenek akadályok, azok a célok is tudnak működni, amik esetleg nem a mi sorsunkhoz kötődnek. Na de, ha vannak, rögtön megmutatkozik merre nem kell tovább menjünk.

Nézd meg István - rögtön tudni fogsz mindent!