Nóra, Zoli meg én

2019\08\26

Sürgősségi angyal

Ma ebben voltam. Sürgősségi angyal festésben. Szabi küldött verset. Még tegnap. És nem volt megfelelő angyal hozzá. Hát festeni kellett.   

More:

angyal Váradi Szabolcs

2019\08\19

Vannak pillanatok

Amikor nem is vársz semmire - de egyszercsak pittyen a telefon. Üzenet. Váradi Szabolcs. Rég nem írt.  Úgy látszik - néha - Szabi, meg én, meg az idő, na meg az istenek együtt mozdulunk.  Bírom. Szabit is, az időt is, az isteneket is - és néha magamat is.    

More:

Váradi Szabolcs

2019\08\10

Analógiák már megint

Tényleg nagyon szeretem az analógiákat. Legjobban azt szeretem, amikor játszhatok velük.  Amikor megkereshetem a kapcsolatokat különböző rendszerek között. Mert erre kifejezetten jó. Mostanában az italokkal játszottam.  Itt az eredmény. Híres magyar alkimisták.          

More:

analógiák Liszt Ferenc Róth Miksa Frankel Leó Zsolnay Vilmos Podmaniczky Frigyes híres magyar alkimisták Bánki Dónát Liszt coffee Bánki soda Gundel János Gundel in the bar Pink Podmaniczky Róth caffa Zsolnay martini Frankel internazionale

2019\08\06

Edit és a gondolatolvasás

"melyik út megyen itt Budára?"

Edit ma egy nagyon szép történetet mesélt el. Gyermekkorában a legjobb barátnője volt a szemben lévő új házban lakó, saját szobával, versenybiciklivel és zongorával rendelkező lány. Most a második legnagyobb üdítőitalos cég egyik vezetője itthon. Edit meg évek óta építi a saját üdítőitalos…

More:

Tikkadt Szöcske

süti beállítások módosítása